Club van 100

Club van 100

Word lid van de Club van 100 en steun bewoners van Sint Jan

Onze ouderen verdienen uiteraard onze steun. Daarom is het fijn te weten dat ze een goed thuis hebben bij Brabant Zorg in Sint Jan. Met uitstekende voorzieningen zoals een fitnesscentrum, een goede keuken, een fraaie binnentuin met bewegingsapparaten voor de bewoners en speeltoestellen voor het inpandige kinderdagverblijf. Ja, het leven is goed in Sint Jan.

Maar het budget van de instelling kent natuurlijk z’n grenzen. Daarom heeft Stichting Vrienden van Sint Jan zichzelf tot doel gesteld om voorzieningen voor de bewoners te realiseren die buiten dat budget vallen. Om extra leef- en woongenot te creëren dat het leven van onze ouderen nóg plezieriger maakt.

 

Gerealiseerde projecten

Stichting Vrienden van Sint Jan heeft inmiddels een groot aantal succesvolle projecten afgerond, zoals daar zijn:
– Aanschaf van duofietsen
– Computers voor het internetcafe
– Volière
– Zomerhuis in de tuin
– Organisatie van de zomerkermis
– Twee tovertafels die rouleren over de afdeling
Inmiddels is overduidelijk hoeveel plezier de bewoners aan deze extra middelen beleven. Alle reden om in de toekomst te blijven zoeken naar wegen om het woonplezier van ouderen in Sint Jan zo maximaal mogelijk te houden.

 

Club van 100

Daarom hebben we de Club van 100 opgericht. Een club van familie en vrienden van bewoners, maar ook van anderszins betrokkenen die het belangrijk vinden dat ‘onze’ ouderen van een leuke oude dag blijven genieten.
Gunt u ouderen ook maximaal leef- en woongenot? Word dan lid van de Club van 100 en help mee om nieuwe projecten mogelijk te maken en de faciliteiten voor de bewoners nóg verder te verbeteren en uit te breiden.

 

Betrokken en geïnformeerd

Als lid van de Club van 100 wordt u uitgebreid geïnformeerd over de projecten die wij mede uit uw naam realiseren, kunt u uiteraard uw eigen ideeën inbrengen en bent u jaarlijks van harte welkom tijdens onze speciale vriendenbijeenkomst.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ‘Stichting Vrienden van Sint Jan’ en de ‘Club van 100? Neem dan even contact met ons op.

 

Maandelijks of eenmalig een bedrag doneren?

Vul dan het onderstaande formulier in!

 

Bedrag